T.E.
01/06/2023

David Miralles

David Miralles Calbet es converteix en el nou director general del Grup Unió, cooperativa líder del sector agroalimentari especialitzada en fruits secs, olis i vins. Segons ha comunicat Grup Unió, el nomenament es va fer efectiu per part del Consell Rector aquest dilluns dia 29 de maig, amb el que Miralles va agafar el relleu de Ferran Huguet Farré, que ha estat 40 anys a l’entitat, 35 d’ells com a director general.

David Miralles és diplomat en Enginyeria Tècnica Mecànica i llicenciat en Enginyeria en Organització Industrial per la UPC, màster en Administració d’Empreses i Direcció d’Operacions; i té una amplia trajectòria professional en diferents sectors i empreses, formant part del Comité de Direcció en la última d’elles. Des de fa dos anys es va incorporar a Unió com a Adjunt a la Direcció General i en aquest temps ha estat treballat estretament amb la Direcció en tots els àmbits del grup, tant en la vessant més estratègica com operativa.

Miralles té el repte de mantenir el creixement que Unió ha experimentat en els darrers anys, havent facturat 110,9 milions d’euros en el darrer exercici, i alhora consolidar la seva expansió territorial a tota la península, on el Grup té previst importants inversions a curt termini tant a Catalunya com a l’Aragó i Extremadura. Tot plegat, sense deixar de banda la seva missió principal que consisteix en fomentar la sostenibilitat econòmica, social i mediambiental de l’entitat, del territori en general i vetllar pels socis agricultors que la formen.