Helder Moya
02/06/2021

Berta Labastida i Carlota Comas del projecte Berué Eventos.

El Club de Golf Costa Daurada acull aquest diumenge la fira ‘Spring Market’, organitzada per l’estudi de decoració i organització d’esdeveniments tarragoní Berué Eventos. Un esdeveniment-aparador on els protagonistes seran la moda, la gastronomia, l’art, la música i els petits detalls amb ADN Tarragona. Un espai efímer que acollirà aquest ampli ventall de productes fets amb accent tarragoní i que no tenen una botiga física on exhibir-se.

Aquesta serà la segona edició en que Berué Eventos organitza un ‘Market’ d’aquestes característiques. L’anterior vinculat al Nadal, es va celebrar al mes de desembre de 2019 a la Casa Joan Miret de Tarragona. Precisament Berta Labastida i Carlota Comas, responsables de Berué Eventos expliquen que «algunes de les marques que ens van acompanyar fa dos anys hi tornaran a ser, amb l’afegit que ara tindrem altres marques noves. Hem volgut diversificar una mica més per arribar a un públic més ampli».

Moda masculina i femenina, roba per bebè i pels més menuts de la casa, decoració d’interiors, joguines infantils o articles esportius captaran l’atenció dels clients en un espai segur i obert com és el magnífic complex del Golf Costa Daurada. El ‘Spring Market’ arrencarà a les 10h del matí i estarà obert de forma ininterrompuda fins les 20h del vespre. L’entrada és gratuïta.

Les nostres dues protagonistes esperen que «la nostra política és tenir marques de Tarragona, de projectes vinculats a gent jove i emprenedora i sobretot que tinguin un producte molt cuidat, precisament per intentar captar l’atracció del públic tarragoní. Esperem que tothom s’animi a venir ja que hi hauran sorpreses que encara no podem desvetllar!» apunten Berta i Carlota. Entre les actuacions destacades hi haurà la de Maria Jacobs, cantautora de Valls.

Berué Eventos

Berué Eventos té 3 anys de vida. Fruit de les casualitats, dues amigues, Carlota, nutricionista de professió i una apassionada dels detalls i Berta, graduada en Publicitat i RRPP i creativa de naixement, van donar llum a Berué Eventos, que va néixer com no podria ser d’altra manera, gràcies a un esdeveniment (un aniversari) pel mig.

A la Carlota i a la Berta els apassiona organitzar qualsevol tipus de celebració, ho porten a la sang. Ambdues van convertir devoció en professió. Després d’organitzar diversos esdeveniments conjuntament van donar-li forma empresarial a la seva cooperació i així és com van començar.