T.E.
02/06/2021

Nous projectes accelerats al Tarragona Open Future.

Aquesta setmana s’han presentat dos projectes nous que participen en el programa d’acceleració empresarial adreçat a noves empreses, Tarragona Open Future. Es tracta de Delocaly, una plataforma en format app per digitalitzar al petit comerç i Hello BB, una llista de naixement digital en la qual els pares hi poden afegir objectes de qualsevol botiga. El programa Tarragona Open Future forma part de la plataforma global Telefònica Open Future_ i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona a través de Tarragona Impulsa.

La primera de les empreses que s’ha presentat aquesta setmana és Delocaly, una plataforma en format app mòbil per digitalitzar el petit comerç. A més l’app també permet generar match entre comerços i consumidors mitjançant la geolocalització i l’intel·ligència artificial. D’aquesta manera, l’aplicació ofereix propostes al consumidor en base als seus gustos i preferències tot fomentant el consum de proximitat.

Per la seva banda, HelloBB és una llista naixement universal que permet als futurs pares demanar objectes i regals personalitzats de qualsevol botiga que els ajudaran durant la criança. A més, HelloBB proporciona assistència i inspiració per tal d’ajudar-los a descobrir les seves necessitats. A més la plataforma compara ofertes, de manera que quan els futurs pares decideixen què es vol comprar ajuden als futurs pares a decidir on aconseguiran el millor preu.

Tarragona Open Future

Aquests projectes participen en el programa Tarragona Open Future que va valorar que es tractava de projectes en fase de comercialització, que tenien equips de treball amb perfils especialitzats i que estaven lligats a tendències de mercat en el cas de Delocaly, la promoció del comerç de proximitat i en el cas de Hello BB, el món relacionat amb els naixements.

El programa Tarragona Open Future està centrat en la promoció de projectes i startups que puguin oferir solucions innovadores i/o de base tecnològica en cinc sectors cabdals per al territori: salut, esport i benestar; capacitació i inclusió social; tecnologies aplicades a la sostenibilitat ambiental; tecnologies aplicades al patrimoni, la cultura i el turisme; i tecnologies al servei de la logística i el comerç.