T.E.
02/12/2021

La presentació s’ha dut a terme a l’Estació enològica de Reus, amb la presència d’algunes de les cooperatives que participen en el projecte.

S’ha presentat formalment el nou portal de venta online viniscoop.com, la botiga especialitzada en vins sostenibles i de proximitat. La principal particularitat
d’aquest portal és que ofereix vins elaborats per 14 cellers cooperatius catalans. El portal engega motors de cara a Nadal, oferint diverses promocions i descomptes de cara a aquesta campanya.

La presentació s’ha dut a terme a l’Estació enològica de Reus, amb la presència d’algunes de les cooperatives que participen en el projecte i que han brindat pel seu èxit.

Viniscoop.com aposta pel producte cooperatiu. Segons els impulsors d’aquesta iniciativa, això implica comprometre’s amb uns valors concrets com la proximitat, l’autenticitat, i la sostenibilitat social, econòmica i mediambiental. La meitat del vi que s’elabora a Catalunya està fet per cooperatives i aquest sector representa la feina de 8.000 famílies d’agricultors. És un sector dinàmic i que ofereix propostes d’una gran qualitat. Un 60% dels vins del catàleg de la web tenen algun tipus de premi o puntuació.

La botiga online viniscoop.com ofereix un catàleg seleccionat on es poden trobar vins, caves, i també vermuts, moscatells, rancis i vins dolços. Inclou marques icòniques com Somdinou, Perlat, Llàgrimes de Tardor, Castell d’Or, Missenyora, Adernats… i moltes d’altres que mereixen ser descobertes. A més els impulsors del projecte preveuen ampliar el catàleg progressivament amb la incorporació de nous vins i cellers.

Així doncs Viniscoop.com es caracteritza per oferir qualitat, a través d’un catàleg ben seleccionat, per oferir proximitat i sostenibilitat, un alt nivell de servei al client i una compra còmoda i segura. A més, les descripcions dels vins són especialment riques, així com les propostes de maridatge, per a fer reviure a l’usuari la història que hi ha darrere de cada vi.

Durant l’acte de presentació també s’ha exposat la voluntat dels promotors del projecte d’obrir mercats i de començar a exportar a alguns països europeus en les properes setmanes.