T.E.
2/12/2022

Foto de família dels guanyadors

La Llotja de la Cambra de Comerç de Reus va acollir aquest dijous, 1 de desembre, l’entrega de premis de la Gantxet Pinxo Tardor 2022. En total, onze establimentsvan ser els guardonats en aquesta edició. Una de les novetats, el Premi Ciutat de Reus, va ser per l’ADN Sistaré per la tapa «Garrofeta amb gust de tardor».

El premi Damm va ser per al Restaurant 158, amb la tapa «El barret del Carrasclet». Així mateix, el guardons del Jurat Professional van ser per al Museu del Vermut, amb la tapa «Museu a l’ast», en la categoria de Premi Gastronomia de temporada i producte local; per al Terrassa Gaudí, amb «Hummus de carxofa, llaminadura de xai i escabetx de bolets», en la categoria de Premi Gastronòmic, i per a l’Absis, amb «Filet de porc amb salsa de tardor», en l’apartat de Premi Sabor a tradició.

Pel que fa als Premis Populars, els guanyadors van ser Buana, amb «Noodles yakisoba Buana»; Singlot by Singla & CO, amb «Estic als núvols i és fun-tàstic!», i Grillats Reus BBQ, amb la tapa «Pintxo de Bou».

El Gremi de Forners va reconèixer el restaurant Starburger, per la seva tapa «Hamburgeusa Yaki», i la de Forn de Pa Bo, per haver servit el pa de la Ganxet Pintxo. ADN Sistaré es va endur un altre guardó, el Premi Ganxet Llengua.