TARRAGONA EMPRESARIAL
03/01/2020

El The Westin Bonmont Golf & Spa Resort no obrirà portes almenys de moment i amb l’operador que estava previst fer-ho, en haver-se trencat l’acord entre la propietat –la família suïssa Lavanchy– i l’operador ADH Hoteles, segons ha publicat Tarragona21.

L’hotel de luxe havia d’obrir a l’abril i després al juny, però no ho farà tot i que estava enllestint les obres. És el tercer cop que pateix una aturada un projecte que va néixer fa onze anys i que havia interessat a la firma Sheraton i que ara el conduïa ADH amb la franquícia Westin. ADH exercia de llogater, i a la seva vegada tenia Westin com a franquícia.

L’hotel continuarà tancat després de diversos intents (foto cedida)

Segons la versió que té l’Ajuntament, que recull Tarragona21, l’aturada del projecte obeeix al fet que l’empresa propietària no ha volgut seguir invertint i això ha provocat que s’hagi trencat l’acord perquè no s’acomplien un seguit de requisits. ADH ha declinat obrir sense tenir tots els condicionants que havia de posar l’empresa. No ha estat possible recollir la versió de l’empresa propietària.

El recinte havia canviat mobiliari, llits, televisors i havia repintat les habitacions per transformar un hotel que fins aleshores hagués dut la marca Sheraton per adaptar-se al nou estil de Westin, una marca de Marriott.

L’hotel tenia 49 persones contractades, la meitat de la zona, que havien estat formant-se durant mesos per a un recinte de cinc estrelles. Segons fonts consultades, l’empresa propietària anava allargant terminis d’apertura i al final ha decidit no invertir-hi més. ADH duia tres mesos fent-se càrrec de les nòmines i sense obrir i ha hagut d’acollir-se a un ERO, que ha afectat els 49 treballadors, molts d’ells de la zona.