T.E.
3/02/2023

Imatge de la seu de Tecnol a Reus.

T.Q. Tecnol, empresa reusenca dedicada a la fabricació i distribució de productes tècnics per a la construcció, la indústria química, l’equipament urbà i el material sanitari del grup industrial MaserGrup, ha estat seleccionada per la Confederación Española de la Pequeña y Mediana Empresa (CEPYME) com una de les 500 empreses que han liderat el creixement empresarial a Espanya el 2022.

La iniciativa CEPYME500, impulsada per l’organització empresarial, ha valorat de Tecnol tant els resultats obtinguts aquests darrers anys quant a creixement com la creació d’ocupació, la capacitat per generar activitat, potencial d’innovació i projecció internacional.

Des de Tecnol expressen «la nostra satisfacció per un reconeixement que procedeix del mateix teixit empresarial del país i que ens estimula a continuar treballant amb el mateix afany i dedicació. Juntament amb els criteris en termes de facturació, generació d’ocupació i rendibilitat, a Tecnol basem el nostre creixement en l’aposta pel benestar laboral i per unes polítiques sostenibles i de respecte pel Medi Ambient. Disposem de les certificacions més prestigioses i som membres del Pacte Mundial de les Nacions Unides per a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)».

CEPYME500, que celebra la sisena edició, recull cada any els resultats assolits per les petites i mitjanes empreses amb l’objectiu de reconèixer la seva trajectòria i projectar-les nacionalment i internacional contribuint a impulsar-ne el potencial. El projecte també ofereix suport a àrees com la promoció, la innovació, internacionalització o la digitalització.