T.E.
03/12/2020

La DO Tarragona intensificarà la seva promoció a les xarxes socials i la venda directa de 2 lots exclusius amb una selecció dels vins premiats.

La DO Tarragona afronta la campanya de Nadal 2020 amb el convenciment que la ciutadania sabrà valorar els vins de proximitat dels cellers de les quatre comarques productores d’aquesta DO, l’Alt Camp, el Tarragonès, el Baix Camp i la Ribera d’Ebre. Després d’uns mesos de moltes dificultats i d’incertesa per la pandèmia, el tancament del sector de la restauració i l’enoturisme, els responsables de la DO consideren que ara ha arribat l’hora de fer valer realment els vins de proximitat entre el consumidor de les nostres comarques, un consumidor compromès amb el territori i els seus agents.

El president de la DO Tarragona, Vicenç Ferré, explica que “els vins de la DO Tarragona són garantia d’aquest origen i de la repercussió que sobre l’economia local tenen; però no només per això mereixen estar a la taula de les celebracions nadalenques que es puguin fer enguany, també ho mereixen per la seva qualitat, una qualitat contrastada per les principals guies de vins i també en diversos concursos”.

En aquest sentit, des del Consell Regulador de la DO Tarragona s’han preparat 2 lots de vins que es comercialitzaran directament a través de la pàgina web de la DO Tarragona. Es tracta d’una selecció de 12 vins, dividits en 2 lots, a partir dels vins premiats al Concurs de Vins de la DO Tarragona del 2020. Els lots estan
compostos per 2 vins blancs, 1 vi rosat, 2 vins negres i 1 vi de licor, un viatge complet per la DO Tarragona a través dels seus cellers i dels seus vins, elaborats principalment amb raïm de varietats autòctones de les nostres comarques. El preu de venda al públic és de 50 euros cada lot, amb les despeses de transport incloses. Els lots també es podrà recollir des d’aquesta mateixa setmana de dilluns divendres de les 10h a les 14h al Carrer de la Cort 41 de Valls, a la seu del Consell Regulador de la DO Tarragona.

Aquests lots de vins aniran acompanyats d’una campanya promocional a xarxes socials amb l’eslògan ‘DO Tarragona. Ara més que mai!’, que farà èmfasi en el concepte proximitat i també serà una apel·lació directe al consumidor compromès amb el territori, clau per recolzar un sector molt afectat per la crisi derivada del Coronavirus.

La campanya comptarà amb la col·laboració de diverses cares conegudes de la cultura de les nostres comarques que hi posaran el seu petit granet de sorra.