T.E.
03/12/2021

Del 7 al 17 de gener es farà una selecció d’un màxim de vuit projectes presentats.

El 5è Fòrum d’inversió CAT SUD busca start-ups amb un triple objectiu: facilitar el seu acostament a persones inversores, assessorar les persones emprenedores per tal d’accedir a fons de finançament privats i donar visibilitat als projectes empresarials i potenciar l’ecosistema emprenedor.

Les start-ups que s’hagin constituït els darrers 5 anys amb seu social a Catalunya poden presentar la seva sol·licitud omplint un full d’inscripció a info.empresaiocupacio@reus.cat fins al 15 de desembre. Del 7 al 17 de gener es farà una selecció d’un màxim de vuit projectes presentats. Del 20 al 28 de gener, es durà a terme la fase d’acompanyament, en la qual es farà una preparació tècnica als emprenedors per dur a terme una presentació en públic davant d’inversors tant de forma oral com escrita i es practicarà l’elevator pitch. Finalment el 10 de febrer, es durà a terme la presentació pública dels projectes seleccionats davant d’inversors a firaReus Events, Centre de convencions.

El 5è fòrum d’inversió CAT Sud està impulsat pels ajuntaments de Tarragona i Reus, així com la Diputació de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili.