Helder Moya
04/06/2021

Les terrasses exteriors del restaurant i de la zona de la piscina s’han ampliat per atorgar als clients una major comoditat.

L’Hotel Monument Mas Passamaner ha reobert les seves portes després de l’aturada produïda a causa de la situació de la Covid-19. El complexe de cinc estrelles situat a La Selva del Camp ha donat la benvinguda a la temporada estiuenca 2021 amb novetats importants. L’hotel ha realitzat una sèrie de millores per garantir el confort, el benestar, l’estada i la seguretat d’una de les joies arquitectòniques de la Costa Daurada.

Les terrasses exteriors del restaurant La Gigantea i de la zona de la piscina s’han ampliat per atorgar als clients una major comoditat. Tanmateix, i pel que fa a l’allotjament, s’han reformat íntegrament vuit habitacions que passen a ser suites modernistes molt més àmplies. Ángel Garcia Puertas, arquitecte i propietari de l’Hotel Mas Passamaner assegura que «amb la reforma hem passat de 26 a 24 habitacions, cadascuna d’elles supera les expectatives dels nostres visitants».

L’Hotel Monument Mas Passamaner ha cuidat fins al més mínim detall pel que fa a la reobertura. Els hostes podran visualitzar dins del recinte diferents grups escultòrics i artístics que recullen la història d’una casa senyorial modernista obra del cèlebre arquitecte barceloní Lluís Domènech i Montaner «hem recuperat els porticons i les finestres originals, que teníem guardats, i els hem situat ens espais com la piscina o el restaurant. Són dignes de contemplar per gaudir de l’experiència a Mas Passamaner» explica el propietari.

Mas Passamaner, un hotel únic a la Costa Daurada

Inaugurat l’any 2003 gràcies a la rehabilitació del prestigiós arquitecte palencià Ángel García Puertas, Mas Passamaner representa tot un estil de vida, una manera de fer d’una època inèdita traslladada en ple segle XXI. La decoració esgrafiada, els vitralls, les escultures, la ceràmica i el ferro forjat, atorguen a aquesta casa senyorial i modernista una bellesa colpidora plena de vida.

La gastronomia és també marca de la casa a Mas Passamaner. El restaurant La Gigantea permet gaudir als comensals de la més genuïna cuina d’autor tradicional catalana i internacional, amb plats originals i de sempre i exquisits productes del territori. El restaurant està obert a tot el públic, estiguin allotjats o no a l’hotel.

A més, Mas Passamaner disposa d’un heliport, de quatre pistes de pàdel exteriors, de zona d’Spa i de tres sales de reunions amb capacitat de 12 a 250 persones. La propietat afirma que «el nostre entorn és ideal per fer una escapada romàntica en parella, per celebrar un casament inoblidable, i per qualsevol tipus d’esdeveniment privat o d’empresa. Tenim un equip professional excel·lent».

L’hotel adaptat als protocols d’higiene i seguretat

L’Hotel Monument Mas Passamaner, amb 14.000 metres quadrats de zona enjardinada, ofereix un servei de qualitat amb les màximes garanties de seguretat, higiene, benestar i salut. En aquesta nova arrencada de 2021 s’apliquen les mesures de seguretat sanitàries establertes, mantenint el compromís amb la sostenibilitat i la responsabilitat social.