T.E.
4/03/2023

Interior de la fàbrica de Vermuts Miró.

Vermuts Miró afronta el 2023 amb grans projectes i perspectives de creixement. La companyia preveu augmentar en un milió de litres les vendes respecte al 2022, incrementant-les a més de 6 milions de litres, i consolidant-se com un dels majors productors de la seva categoria.

El 2022 va estar marcat per l’aposta d’inversió en l’ampliació del centre productiu i logístic de Reus. Per a aquest 2023, Vermuts Miró centrarà la seva estratègia en el desenvolupament de la seva distribució al mercat domèstic i continuarà amb la seva línia d’internacionalització. Així, per canal Horeca, Vermuts Miró ha assolit un acord estratègic per distribuir al mercat els seus productes a través de Grupo La Navarra, companyia especialitzada en la comercialització de begudes espirituoses, vins i licors. Aquesta nova aliança amb el Grupo La Navarra permetrà ampliar la quota de mercat i la distribució.

La companyia seguirà el seu Pla d’Innovació invertint en el desenvolupament de nous productes que suposin un canvi disruptiu dins la seva categoria, participant en diferents projectes amb Centres de Recerca i altres empreses del sector, amb l’objectiu de liderar les noves tendències i adaptar-se a les preferències dels consumidors.