T.E.
05/11/2021

La jornada ha servit perquè les persones participants coneguin nous projectes emprenedors a la demarcació i intercanviïn experiències i contactes.

El nou Centre d’Innovació i Formació Boca de la Mina de la Diputació a Reus ha acollit aquest dijous a la tarda un afterwork per a emprenedors, empresaris i inversors del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. Es tracta de la primera trobada d’aquest tipus que acull el nou equipament de la Diputació des que es va inaugurar aquest octubre i la primera sessió que es realitza presencialment des de l’inici de la crisi sanitària per la COVID-19.

Les persones que han assistit a la jornada han pogut conèixer tres projectes emprenedors desenvolupats a la demarcació. En concret, Alba Molas ha presentat Cocina for Kids, una acadèmia de cuina virtual per a infants de 4 a 12 anys que combina l’aprenentatge de la cuina amb l’anglès; Mario Muñoz ha explicat Microalgae Lab, una planta de producció d’espirulina que ha creat i que opta als Premis Emprèn 2021 dins la categoria d’eficiència energètica i sostenibilitat, i Jonatan i Sara han presentat The Wine Truck, un projecte per fer promoció del vi i del coneixement vitivinícola pel territori mitjançant una furgoneta i que també opta als Premis Emprèn en la categoria turisme, cultura i experiències.

Les trobades afterwork de la Diputació de Tarragona ofereixen un espai de reunió per a persones empresàries, emprenedores i inversores amb l’objectiu de fomentar les relacions interprofessionals, ampliar contactes i conèixer possibles clients. Aquestes sessions formen part del conjunt d’actuacions que la Diputació de Tarragona duu a terme per donar suport a les iniciatives emprenedores i al creixement econòmic, social i sostenible del territori.

El nou Centre d’Innovació i Formació Boca de la Mina de la Diputació a Reus està pensat per ser un espai pioner de formació i d’intercanvi de coneixement per a la comunitat emprenedora i pel món local de la demarcació. A més d’acollir cursos formacions per a tècnics i càrrecs electes i jornades i sessions per a emprenedors, empresaris i inversors, l’equipament també compta amb un laboratori d’innovació amb l’objectiu d’impulsar el talent i el coneixement al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès.