T.E.
5/12/2022

Foto de família dels guardonats.

Prop de 200 empresàries i empresaris de les Terres de l’Ebre, han presenciar en directe la setena edició dels Premis Cambra. Un acte que ha estat presidit per Francesc Sutrias, Secretari de Territori, Urbanisme i Agenda Urbana de la Generalitat, juntament amb l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé i del president de la Cambra de Comerç de Tortosa, Francesc Faiges.

En total s’han guardonat un total de set empreses de les Terres de l’Ebre en les modalitats d’Emprenedoria, Sostenibilitat, Millor Estratègia, Transformació Digital, Internacionalització, Responsabilitat Social Empresarial i Innovació.

Les empreses guardonades són Calafat SA (Emprenedoria), Floretthehortícola Navarraslu (Sostenibilitat), Bodegas y Destilerias Lehmann SA  (Millor Estratègia), Pentamatik SCP (Transformació Digital), Coycama SL (Internacionalització), Remsa Memorial SA (Responsabilitat Social) i Nomen Foods SL (Innovació).

El jurat dels Premis Cambra 2022 també ha lliurat cinc reconeixements a aquelles empreses que han col·laborat amb el projecte de la Cambra ‘Productes Locals de Qualitat’. Les empreses guardonades en cadascuna de les categories han estat: Agrícolacatalana i Secció de Crèdit de Godall SCCL, Algueró Montesó SL, Agrícola Sant Vicenç SL (Vins i Olis Suñer), Sucesores de José M. Benet SLU (Xocolates Creo) i Turisevents 2013 SL (Musclarium SL).

Podeu veure la relació de guanyadors en aquest enllaç.