T.E.
06/02/2020

Una cinquantena de restaurants d’Alcanar, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i Sant Carles de la Ràpita participaran aquest any en les VII Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l’Ebre, tal com recull el Setmanari de l’Ebre. Les jornades, que se celebraran entre els dies 7 de febrer i 1 de març, són una iniciativa dels ajuntaments dels quatre municipis conjuntament amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona a les Terres de l’Ebre.

Els restaurants participants oferiran menús gastronòmics amb la galera com a protagonista i que es maridaran amb vins de la DO Terra Alta i altres productes locals com l’arròs, la carxofa o l’oli d’oliva verge. Les diferents propostes gastronòmiques inclouran menús amb un ventall de preus que anirà dels 25 als 45 euros.

Del 7 de febrer a l’1 de març la galera serà la protagonista gastronòmica a les Terres de l’Ebre

Alcanar, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i Sant Carles de la Ràpita formen part de les poblacions reconegudes per l’Agència Catalana de Turisme com a viles marineres. Aquesta marca reconeix els municipis que conserven viva la cultura lligada a les tradicions pesqueres i que han sabut mantenir els seus espais naturals i patrimonials, tot oferint experiències i vivències vinculades als valors de la vida marinera.