T.E.
06/02/2020

Amb l’objectiu de promocionar i difondre la Costa Daurada com una destinació enogastronòmica i oferir als visitants una oferta estructurada d’activitats i experiències singulars en aquest àmbit al territori, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha editat el primer mapa enogastronòmic de la Costa Daurada, que convida a explorar el territori a través de propostes en què la cuina i el món del vi són els protagonistes. Amb el títol: ‘Enogastronomia a la Costa Daurada. Mil sabors per descobrir’, el mapa ubica els productes locals al voltant dels quals s’ha creat una experiència turística, amb imatges i textos que conviden a viure les diferents propostes.

Un tast de vi mirant les estrelles, un sopar sensorial sobre tines centenàries o una ruta en bicicleta travessant un paisatge d’oliveres són, només, alguns exemples de les moltes experiències que es troben a l’abast.

L’elaboració del mapa enogastronòmic ha permès l’articulació de futures noves rutes i productes.

Les experiències es detallen en un nou apartat del web Costa Daurada, accessible des del mapa, a través d’un codi QR, on es poden navegar per les diferents categories d’experiències i conèixer les propostes, la seva localització i els detalls de contacte dels organitzadors. El mapa també convida a conèixer i a participar dels esdeveniments enogastronòmics, de les tradicions, i de les rutes a peu pels paisatges naturals on s’originen els productes locals de qualitat.

El mapa s’adreça tant a públic interessat en el món de la cuina i del vi, com a potencials visitants disposats a gaudir de noves experiències i propostes, en aquest cas vinculades a l’enogastronomia.

El nou material de promoció i difusió elaborat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona és el resultat del treball realitzat a través de l’Espai de Millora d’enogastronomia, que reuneix agents del sector públic i privat d’aquest àmbit per coordinar la promoció conjunta d’aquest producte turístic.