T.E.

6/05/2022

L’adquisició d’aquest terrenys representava la possibilitat de donar continuïtat a la planta que s’està construint al Polígon Catalunya Sud.

Xavier Royo, alcalde de l’Aldea, i Javier Macicior, director general de Kronospan España han anunciat que l’empresa ampliarà la seva activitat industrial dins del terme municipal.

Aquest mateix matí en roda de premsa s’ha fet pública la notícia que l’empresa Kronospan s’expandirà a l’Aldea. Entre moltes altres propostes, una d’elles passava per ampliar la planta dins del terme municipal. Tant per part de l’Ajuntament, com per l’equip de l’empresa Kronospan s’ha treballat en tot moment per cercar una proposta interessant per les dues parts. Entre altres va sortir la possibilitat d’ampliar la planta als terrenys de l’antic abocador de l’Aldea, ja que l’adquisició d’aquest terrenys representava la possibilitat de donar continuïtat a la planta que s’està construint al Polígon Catalunya Sud. Tot i així, no ha estat una tasca gens fàcil per les característiques del terreny.

Amb la col·laboració de l’Agencia Catalana de Residus i el COPATE s’han aconseguit facilitar els tràmits per poder ampliar la planta, a una parcel·la de del polígon Catalunya Sud de 28.570 m² dins del terme municipal de l’Aldea, adquirida per l’empresa amb un cost de 437.198,25 €.

Des de l’Ajuntament la satisfacció és màxima per recuperar els terrenys de l’antic abocador, amb els quals s’ha aconseguit una nova implantació industrial al nostre terme municipal , que generarà una important injecció econòmica per l’Ajuntament de l’Aldea.