T.E.
6/06/2023

L’espectacle tindrà lloc el proper divendres 9 de juny a les 8 del vespre.

El proper divendres 9 de juny a les 8 del vespre, l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca acollirà l’òpera “Trouble in Tahiti” de Leonard Bernstein.

El 9 de setembre de 1951 Leonard Bernstein va contraure matrimoni amb l’actriu i pianista xilena Felicia Montealegre. De la seva relació de parella, va fer-ne el tema de la seva propera obra escenificada. Bernstein va escriure la música i el llibret i va dedicar l’obra al compositor-liricista Marc Blitzstein. Es va estrenar el 12 de juny de 1952 a la Universitat Brandeis a Massachusetts.

Truble in Tahití és una finestra a un dia de la vida d’un matrimoni de classe mitjana. Sam i Dinah tenen problemes de comunicació i cerquen refugi en el cinema.

Una òpera imprescindible, en un acte i set escenes, del gran Leonard Bernstein que batega amb les sonoritats i els ritmes del jazz i que comptarà amb la presència de cinc cantants i 14 músics dalt de l’escenari, provinents de l’aula de cant de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). La direcció musical corre a càrrec de Lluís Vidal i la direcció escènica, a càrrec d’Anna Llopart.