T.E.
06/09/2019

L’Associació de Concerts de Reus ha presentat aquest divendres la seva programació per la temporada 2019-2020, un cicle musical que començarà el dia 4 d’octubre i que s’allargarà fins al 30 de maig.

Sota la direcció artística de Marc Moncusí, la programació preveu concerts al Teatre Fortuny, al Círcol de Reus i també a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca, amb una combinació d’intèrprets vinculats a la ciutat de Reus i la seva zona d’influència i la presència de conjunts i artistes de gran rellevància en el panorama internacional. A més, enguany, s’incorpora un nou espai, el Palau Bofarull, gràcies a un conveni entre l’entitat i la Diputació de Tarragona. 

Durant la roda de premsa de presentació temporada Associació de Concerts. Foto: Reus.cat.

El primer concert de la programació al Teatre Fortuny serà el dia 9 de novembre, a les 21:00 h, amb «El concierto de Aranjuez i la Setena Simfonia de Beethoven», a càrrec de la GIOrquestra i amb Marcel Sabaté, com a director, i amb Rafael Aguirre, a la guitarra. L’Associació de Concerts de Reus dedicarà aquesta vetllada a Rosa Maria Mauri, secretària durant anys de l’entitat, i que ha mort recentment. 

El regidor de Cultura, Daniel Recasens, ha manifestat que «és una programació extensa, equilibrada i valenta» i ha destacat de l’Associació de Concerts el seu caràcter obert «que vol aprofundir i obrir noves vies de contacte per créixer».  

De la programació en destaquen els tres concerts de l’Orquestra Camerata XXI-Ciutat de Reus, que és l’eix vertebrador de la temporada; el concert benèfic que es fa cada any el mes de febrer i que portarà a Reus la Companyia Elèctrica Dharma; un concert amb el tenor Aquiles Machado, que cantarà acompanyat per Kennedy Moretti, al piano, i 5 concerts amb grans directors d’orquestra. També es reforça la programació dels concerts al Círcol, a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca i destaquen els concerts amb col·laboració amb el Teatre Fortuny. 

En total la programació compta amb 24 concerts, que suposen un augment de més d’un 30% respecte la temporada passada.

Subscripció gratuïta Tarragona empresarial

Subscripció gratuïta Tarragona empresarial

 

Si és del seu ineterès, dos cops per setmana li enviem la nostra newsletter amb les notícies més destacades d'economia i empresa del territori.

S'ha subscrit correctament a la nostra newsletter.