T.E.
06/09/2021

Per algunes de les activitats caldrà inscriure’s abans del 16 de setembre.

Per segon any consecutiu, la Regidoria de Turisme de Torredembarra ha programat un seguit d’activitats del patrimoni indià per substituir la Fira d’Indians i així evitar aglomeracions de públic. La cita d’enguany serà del 17 al 19 de setembre amb aforament de públic limitat.

La regidora de Turisme, Marina Riudeubas, ha volgut destacar la varietat d’activitats previstes per enguany per posar en valor el patrimoni indià de la vila, que aniran des de les tradicionals visites guiades, les havaneres, la mostra d’oficis, els tallers i actes infantils així com l’exposició: El Llegat Indià, un passat comú per descobrir. A més, les persones que assisteixin a les activitats vestits completament de color blanc, se’ls obsequiarà amb un barret indià, un regal que es podrà reclamar fins que s’exhaureixin existències.

Per poder participar en les visites guiades cal inscriure’s al web www.turismetorredembarra.cat i per a la resta d’activitats cal fer la reserva enviant un correu a turisme@torredembarra.cat. Les inscripcions estaran obertes fins al 16 de setembre.

A continuació, podeu consultar els horaris de les diferents activitats que es duran a terme: