T.E.
07/05/2020

Es planteja posar a l’abast de les empreses del territori, eines i coneixements d’última generació en logística i Supply Chain.

L’Escola Logística Cambra de Valls es va presentar oficialment en un acte telemàtic en que hi van participar diverses empreses, i la presentació va anar a càrrec del  Josep M. Rovira, President de la Cambra de Comerç de Valls, amb la intervenció del Xavier Rius, Director General de la Fundació ICIL (Institut Català de Logística) i Jose Enric Mañé, Professor ad honorem URV, i acompanyats de la Carme Mansilla, directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya a Tarragona.

L’Escola de Logística Cambra de Valls, és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Valls, juntament amb la Fundació ICIL i la Universitat Rovira i Virgili, quan es plantegen posar a l’abast de les empreses del territori, eines i coneixements d’última generació en logística i Supply Chain, per ajudar a incrementar la seva competitivitat potenciant el talent dels seus professionals.

L’Escola de Logística Cambra de Valls, és l’única escola d’aquesta tipologia a Catalunya. Pretén sumar l’experiència i el coneixement de l’institut líder en formació logística de l’Estat, l’ICIL, amb les capacitats de la URV, i l’experiència de les empreses del territori de la Cambra de Valls.

L’Escola de Logística Cambra de Valls, inicia avui la seva singladura amb cinc pilars bàsics: Formació (presencial – on-line – personalitzada), ICIL Webinars, Seminaris / conferències, ICIL Lab, i Activitats i visites.