T.E.
7/05/2024

.

La dotzena edició es durà a terme divendres 17 i dissabte 18 de maig al Passeig de l’Estació

Valls es convertirà en ciutat automobilística els dies 17 i 18 de maig, amb la celebració de la dotzena edició de la Fira del Vehicle. El Passeig de l’Estació exposarà una àmplia oferta de vehicles a motor seminous, nous, d’ocasió, km 0 i mobilitat elèctrica. La Fira estarà oberta divendres i dissabte de deu del matí a nou del vespre i exposarà uns 200 vehicles. Com a novetat, enguany hi haurà atraccions infantils per la canalla, a l’altura del Parc Barrau. El sector de l’automoció es mostra optimista i preveu una bona afluència de contactes comercials. La Fira és una bona ocasió per adquirir vehicles amb importants descomptes.

Els concessionaris interessats a participar en la Fira poden presentar la sol·licitud fins divendres 10 de maig, de manera presencial a la Cambra de Comerç de Valls, o enviant un correu a info@cambravalls.com.

La fira arriba amb sorteig i promoció!

Un any més repetim sorteig. Entre tots els que comprin un vehicle durant els dos dies de la Fira se sortejarà una nit d’hotel en habitació superior amb esmorzar inclòs, per a dues persones, al Fèlix Hotel de Valls. A més, els visitants de la fira també podran gaudir d’una promoció especial amb un descompte del 10% en el preu de l’habitació si reserven a la web www.felixhotel.net amb el codi FELIXOCASIO24. Aquesta promoció estarà disponible fins dilluns 30 de setembre. El guanyador o guanyadora del sorteig s’anunciarà la setmana següent del cap de setmana de la Fira a les xarxes socials de la Cambra.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls organitza la Fira amb la participació de l’Ajuntament de VallsASTAVE, Associació Empresarial de Tallers de Reparació i Venedors de l’Automoció, Port de Tarragona, Costa Daurada i Diputació de Tarragona