T.E.
7/06/2023

La segona edició de la Vedevi, la festa del vi de Vinyols, ja és aquí. La Vedevi és una festa de reconeixement i promoció del vi català i de suport als pagesos del territori, i pretén rememorar els orígens del poble. La festa està organitzada per l’Ajuntament de Vinyols i els Arcs. Després de l’exitosa primera edició de l’any passat, en la qual se serviren més de 2.500 consumicions, s’espera que aquesta segona edició sigui la de la seva consolidació.

Enguany han confirmat la seva presència els cellers Sanromà, de Vila-rodona (Alt Camp); Matallonga, de Fulleda (Les Garrigues); Vilalta Pere, de Vilanova de Prades (Conca de Barberà); Mas d’en Peri, de Porrera (Priorat); Biopaumerà, de Rasquera (Ribera d’Ebre); Gerida Viticultors, de Blancafort (Conca de Barberà); la botiga de vins online vinsinfinits.cat, i el celler convidat Can Lleó de Vilanoveta, de Sant Martí Sarroca (Alt Penedès), que també farà el tast del divendres, amb l’enòloga cambrilenca d’ascendència vinyolenca Aina Mariné.

El programa de la festa és el següent:

Divendres dia 9

19 h i 20 h: Tast a càrrec del celler Can Lleó de Vilanoveta, de Sant Martí Sarroca

(Alt Penedès). Lloc: Casa de la Vila. Preu: 10 €.

22 h: Concert de Lluís Gavaldà i Joan-Pau Chaves. Lloc: Casal. Preu: 10 €

23.30 h: DI+VINS. Sessió musical amb el discjòquei Albert Gama. Lloc: Casal. Entrada gratuïta.

Dissabte dia 10

De 18 a 1 h, festa de la Vedevi al passeig dels Plataners, amb la presència de 8 cellers, 4 foodtrucks, jocs infantils, etc.

20 h: En el marc de la festa, actuació musical del grup Aquell Parell.

21.30 h: A partir d’aquesta hora i fins al tancament de la fira, acompanyament musical de discjòquei.