T.E.
8/02/2023

En els propers dos anys, fins a 14 pimes de la demarcació de Tarragona poden optar a bons de finançament per aplicar solucions tecnològiques.

La segona convocatòria per a petites i mitjanes empreses del sector turístic de la demarcació de Tarragona que vulguin formar part del projecte europeu Resetting està ja en marxa.

El termini per presentar les sol·licituds finalitzarà el 20 de març de 2023 i, per aquest motiu, aquest proper dilluns, 13 de febrer, Salou acollirà una jornada informativa oberta a totes aquelles pimes turístiques interessades.

La sessió arrencarà a les 9.30 h, a la Sala Mediterrània de l’Ajuntament de Salou, i es podrà seguir, també, de manera telemàtica. A la jornada, organitzada pel Clúster TIC Catalunya Sud, la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona (FEHT) i l’Eurecat, es donaran tots els detalls sobre el projecte i el procediment per participar-hi. Per unir-s’hi cal formalitzar la inscripció fins al 10 de febrer, a través del següent enllaç: https://www.inntuyo.com/webinar-2-open-call-proyecto-resetting

A través de Resetting, les empreses podran dur a terme un diagnòstic de la seva maduresa digital i es posaran a la seva disposició diferents solucions i opcions per transformar el seu model de negoci. Tot plegat, amb l’objectiu de potenciar la innovació en el sector turístic i fer-les més competitives.

Les empreses poden rebre bons d’entre 7.000€ i 9.000€ per aplicar solucions tecnològiques, a més d’invertir en capacitació i mentoria amb empreses expertes del territori. La convocatòria és oberta a hotels i allotjaments similars, allotjaments de vacances i curta estada, zones d’acampada, serveis de reserves d’agències de viatges, operadors turístics i altres activitats relacionades. Els requisits per optar al finançament poden consultar-se al web: www.resetting.eu/opencall/

 Sobre Resetting

El projecte europeu Resetting té com a objectiu principal ajudar a rellançar el sector del turisme en un escenari post-covid, a través de la innovació i la transformació digital, millorant les capacitats empresarials del sector, incorporant solucions digitals que els permetin la transició cap a models operatius més sostenibles i circulars.