T.E.
8/04/2024

El pròxim 11 d’abril tindrà lloc una nova edició de la Fira de l’FP Dual de la Cambra de Tarragona, un certamen que es durà a terme de les 8,45 a les 13 hores a la sala d’actes del menjador del Complex Educatiu de Tarragona i que va dirigit a empreses que acullen alumnes de Formació Professional en modalitat Dual i a empreses que volen fer-ho.

El contingut de la fira girarà al voltant de tres tallers que s’han basat en: Com fer un bon on-boardingCom identificar els punts forts i les àrees de millora i Com adaptar-se les noves generacions, expectatives i necessitats. Com a complement, també hi haurà un workshop titulat Mites i realitats sobre la fidelització del talent.

Aquesta fira va dirigida a empreses que acullen alumnes en modalitat Dual i a empreses que volen fer-ho, de manera que s’oferiran eines als tutors d’empresa per millorar en l’estada dels alumnes a l’empresa.

La fira començarà amb una presentació a càrrec de Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, a la que seguiran els tres tallers. El primer anirà a càrrec d’Isabel Barceló, directora territorial de Permanent Placement, que parlarà sobre la importancia de treballar l’onboarding per a un alumne de pràctiques. En aquest taller es donaran tips per fer una bona acollida als estudiants de la FP DUAL, i com desenvolupar-ho: Planificació, material, mentors, equips i accessos, feed-back, opcions de futur amb els estudiants o millora de l’Employer Branding.