T.E.
8/8/2022

L’objectiu de l’ampliació és donar resposta a l’increment de la demanda d’implantació de noves empreses.

L’Ajuntament d’Amposta ampliarà el polígon industrial l’Oriola, al costat de la carretera N-340. Segons informa el Diari de Tarragona, la decisió ja està contemplada al Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) i preveu duplicar la superfície actual. L’actual polígon és de 69 hectàrees, mentre que en l’ampliació se’n preveuen 87 més. L’Ajuntament mantindrà una primer reunió amb l’Institut Català del Sòl (Incasòl) al setembre per començar a treballar-hi.

Segona el mitjà, l’Ajuntament encara està redactant ara la finalització de l’actual polígon. Un total de 1.145.000 euros del pressupost d’enguany es destinen a acabar d’adequar voreres, desguassos d’aigües pluvials, depuradora i altres serveis.

L’objectiu de l’ampliació és donar resposta a l’increment de la demanda d’implantació de noves empreses, ja que les demandes són de més espai, amb parcel·les de 40.000 o 60.000 metres quadrats. En aquest sentit, recentment s’ha executat una operació de venda d’una de les darreres parcel·les de sòl públic de l’Ajuntament i també hi ha operadors privats que estan negociant la venda de parcel·les més grans al mateix polígon.