Helder Moya
08/11/2021

El Parc Samà acollirà un sopar benèfic que espera poder omplir les 200 places de la Sala del Marquesat.

Aquest divendres no serà un dia qualsevol. Encercleu en vermell a la vostra agenda el 12 de novembre, ja que el Grup Mimara -especialitzat en llars per persones grans i atenció a persones amb trastorn mental sever- celebrarà el ‘Dia Mimara per la salut mental’. Es tracta de la primera edició d’un sopar solidari, en col·laboració amb el Parc Samà, i que es ve treballant des de fa uns mesos. «De la situació que ens trobem amb la covid-19, la problemàtica que se’n deriva és una segona pandèmia i aquesta està vinculada amb la salut mental. Fruit d’això i enllaçant amb que enguany La Marató de Tv3 està vinculada a la lluita en favor de la salut mental, ens hi hem afegit amb aquesta activitat. Ens fa molta il·lusió, és el moment de poder sumar i ho volem fer amb la força de tota la demarcació de Tarragona» explica Belén Marrón, portaveu de Grup Mimara.

Visita al Parc Samà i Sopar #YouAreNotAlone

El ‘Dia Mimara per la salut mental’ tindrà una doble vessant el divendres: la primera consistirà en una visita al matí al Parc Samà, i que estarà oberta a tots els treballadors, residents i familiars de les residències que conformen el Grup Mimara, amb seu a Fontscaldes, Valls, Pla de Santa Maria, Creixell i Segur de Calafell (i amb un total d’onze arreu d’Espanya). La jornada començarà a les 11:00h amb l’arribada a les instal·lacions, continuarà amb la visita de tots els racons del parc, per procedir posteriorment a diferents activitats que estan coordinant els centres Mimara amb el Parc Samà.

Al vespre, el Parc Samà es vestirà de gala a les 20:30h. Un dels espais arquitectònics i més icònics de la demarcació de Tarragona acollirà un sopar benèfic que espera poder omplir les 200 places de la Sala del Marquesat. «Volem animar a tothom a que participin i vinguin al sopar, serà un esdeveniment molt divertit i on a més hi haurà un sorteig de regals molt interessants. Estem molt agraïts a totes les entitats que desinteressadament hi ha col·laborat» exposa la portaveu de Grup Mimara, tot afegint que «aquest és el primer sopar benèfic que realitzem, ara bé, no serà pas l’últim ja que volem contagiar l’esperit del nostre fundador, de Miguel Márquez, un empresari diferent, que va començar com a infermer apassionat per la gent gran i que transmet el compromís social de Grup Mimara».

El menú del sopar benèfic té un preu de 45 euros –15 euros dels quals aniran destinats a La Marató de TV3–, que aquest any centra la seva atenció en la lluita per la salut mental. Durant l’acte, també es farà una presentació de la importància de la salut mental i la música en directe acompanyarà la vetllada.

L’esdeveniment estarà obert a tot el públic que hi vulgui assistir. Per adquirir les entrades per al sopar benèfic, es pot fer a través dels següents enllaç: https://parcsama.es/mimara-sopar-benefic

Fila 0 de recolzament

Si no podeu assistir al sopar i bé voleu realitzar una aportació econòmica a la fila 0 virtual, per tal d’arribar així al màxim de recaptació, ho podeu fer mitjançant el compte bancari: ES90 0049 2601 0328 9484 9857