T.E.
9/03/2023

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona serà l’escenari de l’acte.

Les persones emprenedores, inversores, directives i empresàries del Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre i Baix Penedès tindran l’oportunitat de conèixer sis projectes empresarials innovadors dels sectors de la salut, el turisme, l’assessorament legal, la cultura i l’economia circular que actualment cerquen finançament per impulsar el seu creixement. El 6è Fòrum d’Inversió CAT SUD tindrà lloc el pròxim 16 de març, a la sala Genius del Palau Firal i de Congressos de Tarragona. Un any més, l’esdeveniment serà un espai de trobada del teixit empresarial del territori i una bona oportunitat per fer networking mentre s’analitza l’atractiu i les possibilitats d’inversió i col·laboració amb empreses emergents.

Enguany, com a novetat, el programa incorpora una taula rodona on es presentaran les principals iniciatives privades del territori de suport al creixement d’empreses emergents. Hi participaran el fons d’inversió Startsud Studio, que ofereix acompanyament i finançament a les startups del territori, la iniciativa T-Valley Ecosistem, amb el seu programa de venture builder i business angels, EconomistesBAN, el programa de business angels del Col·legi d’Economistes de Catalunya, i el programa d’Innovació oberta del Grup Gomà-Camps.

Un dels objectius principals d’aquest esdeveniment és facilitar el contacte d’empreses i inversors amb projectes innovadors, viables i amb potencial de creixement. D’aquesta manera, mitjançant el Fòrum d’Inversió CAT SUD, s’assessora les persones emprenedores per tal d’accedir a fons de finançament privats i, alhora, es dona visibilitat als projectes empresarials i es potencia l’ecosistema emprenedor a les comarques del Camp de Tarragona, el Baix Penedès i les Terres de l’Ebre.

El Fòrum d’Inversió CAT SUD és una iniciativa impulsada conjuntament entre l’Ajuntament de Tarragona, l’Ajuntament de Reus, la Diputació de Tarragona, la Universitat Rovira i Virgili i l’Agència per a la competitivitat a l’empresa de la Generalitat de Catalunya (ACCIÓ). Aquesta és ja la sisena edició d’aquest Fòrum que des de la seva creació ha ajudat a impulsar més de 30 startups del territori.