T.T.T.
9/03/2023

Imatge d’arxiu de la jornada.

La 5a jornada ‘Treballa al Turisme’ de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) ofereix més de 1.000 vacants. El proper dimarts, 14 de març, de 9 h a 14 h, 40 empreses del sector turístic de la Costa Daurada recolliran currículums i faran entrevistes de selecció de personal durant la jornada que se celebrarà a firaReus Events.

Un any més la FEHT -l’entitat que representa el 90% de les places d’allotjament de la demarcació-, organitza una nova edició de la jornada “Treballa al Turisme”. Així, aquest any 2023 es durà a terme la cinquena edició d’aquesta jornada que permet, a les persones interessades a treballar al sector turístic, conèixer una quarantena d’empreses de la província en un mateix espai i al mateix temps.

En la cinquena jornada Treballa al Turisme de la Costa Daurada estaran presents al voltant de 40 empreses del sector hoteler, càmpings i apartaments amb presència per tot el territori a més de PortAventura World. Totes elles, ofereixen més de 1.000 vacants per cobrir els seus equips de cuina, restauració, animació, recepció, cambrers/es de pisos…

Aquestes jornades estan destinades, tant a estudiants relacionats amb el món del turisme, com a persones amb qualsevol mena de perfil professional que estiguin interessades a treballar en una de les múltiples àrees que es requereixen en els establiments.