T.E.
09/07/2020

L’hotel té 14.000 metres quadrats de zona ajardinada i 500 metres quadrats de terrasses cobertes.

L’Hotel Monument Mas Passamaner aixeca el teló aquest divendres. El Monument de cinc estrelles situat a La Selva del Camp dona la benvinguda a la temporada estiuenca 2020 amb una serie de novetats importants. L’hotel ha realitzat una sèrie de millores per garantir el confort, el benestar, l’estada i la seguretat d’una de les joies arquitectòniques de la Costa Daurada.

Les terrasses exteriors del restaurant La Gigantea i de la zona de la piscina s’han ampliat per atorgar als clients una major comoditat. Tanmateix, i pel que fa a l’allotjament, s’han reformat i actualitzat totes les habitacions i vuit d’elles han augmentat la seva superfície passant a ser suites. Ángel Garcia Puertas, arquitecte i propietari de l’Hotel Mas Passamaner assegura que «vam iniciar la reforma a finals de l’any passat conscients que era projecte a dos anys vista. Ara bé, fruit de la pandèmia hem convertit el problema en oportunitat i, al estar tancats, hem accelerat les obres en quatre mesos» i apunta «un detall molt simbòlic està a l’entrada de l’hotel, on hem situat un grup escultòric, amb uns finestrals originals i que suposen una al·legoria de com s’aixeca Mas Passamaner després de les setmanes de confinament».

L’Hotel Monument Mas Passamaner ha cuidat fins al més mínim detall pel que fa a l’obertura. Els hostes podran visualitzar dins del complexe diferents grups escultòrics i artístics que recullen la història d’una casa senyorial modernista obra del cèlebre arquitecte barceloní Lluís Domènech i Montaner «hem recuperat els porticons i les finestres originals, que teniem guardats, i els hem situat ens espais com la piscina, l’entrada d’accés a l’hotel, la zona d’esdeveniments o el restaurant. Són dignes de contemplar per gaudir de l’experiència a Mas Passamaner» explica Ángel Garcia Puertas.