T.E.
10/01/2022

La construcció començarà aquest mes de gener.

El pròxim dijous, 12 de gener, arrenca el projecte del nou Hospital Viamed a Tarragona, que comptarà amb una extensió de 15.000 m² i els mitjans tecnològics més avançats. Les obres començaran durant la primera quinzena de gener i seran dutes a terme per OHLA seguint els estàndards més alts de sostenibilitat ambiental, estalvi energètic i innovació. L’acte de la primera pedra tindrà lloc el 12 de gener, significant de manera oficial l’inici de la construcció del nou hospital.

Un hospital amb 4 grans àrees com a base de qualitat assistencial

 El nou Hospital Viamed Tarragona comptarà amb 4 grans àrees on el pacient podrà trobar tot tipus de serveis com ara una sala d’hemodinàmica d’última generació, urgències 24 hores amb doble circuit adults/pediatria, gabinets assistencials i les principals especialitats mèdiques i quirúrgiques. Una àrea d’hospitalització, amb 96 habitacions individuals, una unitat de cures intensives amb box d’aïllats. Una unitat d’atenció ambulatòria composta pel servei de diagnòstic per la imatge, hospital de dia quirúrgic. Un tercer bloc de suport i serveis al pacient i al seu familiar com és una admissió centralitzada amb una unitat específica d’atenció al pacient, cafeteria, botigues…

Ferma aposta per la sostenibilitat i la innovació amb Sistemes de control intel·ligents

Segons informa en un comunicat, l’eficiència energètica, la humanització, la cura del disseny pel que fa a la selecció de materials i l’estètica respecte a la qualitat percebuda són els pilars fonamentals de l’Hospital. Per això, es vetllarà per la minimització d’emissions de gasos efecte hivernacle i la màxima eficiència dels consums energètics.