T.E.

10/03/2023

Es tracta d’un primer pas fins que construeixi el futur centre logístic.

Lidl posarà en marxa un magatzem provisional a Constantí a mitjans del 2024 que li permetrà atendre temporalment les seves creixents necessitats operatives al nord-est del país, anticipant-se també amb això a la construcció del seu futur centre logístic en aquest municipi.

La companyia invertirà al voltant de 13 milions d’euros en les obres d’adequació d’aquest magatzem provisional, destinades principalment a equipar els quatre mòduls d’emmagatzematge en què es distribuiran més de 40.000 m2 de superfície i mig centenar de molls de càrrega. L’operació d’arrendament, tancada en règim de lísing amb Tristan Capital Partners i Kefren Capital Real Estate, implicarà també a mitjà termini la contractació de personal que, una vegada construïda la futura plataforma logística de Lidl a Constantí –a escassos quilòmetres de distància–, traslladarà aquí la seva activitat de manera definitiva.

Futur centre logístic propi

Precisament amb l’objectiu de garantir la seva expansió sostenible i sostinguda a tot el territori, Lidl va adquirir l’any passat una parcel·la d’uns 185.000 m2 a aquesta localitat tarragonina per aixecar un nou centre logístic propi. Aquest projecte, que generarà riquesa i ocupació local, se sumarà als altres quatre que la cadena de supermercats preveu inaugurar en els propers anys a Escúzar (Granada), Parla (Madrid), Martorell (Barcelona) i Villadangos del Páramo (Lleó).