T.E.
10/08/2023

Pere Granados diu que «estem davant d’intents de desprestigiar i posar obstacles al projecte de Hard Rock amb arguments demagògics».

El conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Manel Balcells, ha fet declaracions al diari El País sobre la implantació del complex Hard Rock a Salou, on posa en relleu el desinterès i el desig del Govern de Catalunya perquè els promotors del complex es facin enrere.

Es tracta d’unes afirmacions que l’alcalde de Salou, Pere Granados, titlla d’»irresponsabilitat», ja que el conseller relaciona Hard Rock amb el foment del joc i la ludopatia.

Granados insta el conseller de Salut a rectificar o a aclarir si les seves opinions publicades són a títol personal o si, al contrari, són compartides pel conjunt de l’executiu presidit per Pere Aragonès. Això és essencial perquè si les declaracions representen la posició oficial del Govern, podria posar-se en qüestió o fins i tot incomplir els acords establerts amb el PSC per a l’aprovació dels pressupostos generals de la Generalitat.

Segons l’alcalde, relacionar el complex amb la ludopatia demostra una manca de coneixement sobre el projecte i allò que representa estratègicament, així com una desconnexió amb la voluntat de les entitats i institucions que impulsen el progrés del territori.

Granados ha volgut remarcar que el projecte compta amb un ampli suport i consens social, empresarial, sindical, polític i institucional, i que aquest consens ha de ser respectat. «Davant dels intents de desprestigiar i posar obstacles al projecte de Hard Rock amb arguments que considera demagògics», l’alcalde insisteix en la importància d’abordar-lo com «una aposta que generarà riquesa al territori i al país, dinamitzarà l’economia i reforçarà un model turístic d’èxit» alineat amb els criteris i objectius de desenvolupament sostenible.

Finalment, Pere Granados ha reiterat el seu compromís i el de les altres institucions amb el desenvolupament del projecte, instant-les a impulsar i gestionar amb diligència tota la tramitació necessària per fer-lo realitat en el menor temps possible.