T.E.
10/08/2023

La 8a Trobada de Gegants i Nanos, acte destacat del cap de setmana.

Aquest dissabte, 12 d’agost, comencen les festes de Sant Magí. El primer cap de setmana d’actes vindrà marcat per la 8a Trobada de Gegants i Nanos, en marc de Sant Magí Familiar.

Dissabte les 11:30h, al Mercat de Torreforta, es farà la ja tradicional Sindriada solidària. La fruita tindrà el preu d’1€ i la recaptació anirà en benefici a Creu Roja. Posteriorment, a la 13h, es farà un Bingo Musical Solidari. La recaptació serà per la Fundació Estela.

També durant el matí, a les 12h, tindran lloc dos vermuts a la Part Alta. L’Associació del Ball de Dames i Vells organitza el Vermut «Populart» a la plaça Dames i Vells. Per altra banda, al carrer Portal del Carro, tindrà lloc un vermut graller i musical, organitzat pels Portants de l’Aigua de Sant Magí.

A la tarda, es durà a terme la 8a Trobada de Gegants i Nanos, organitzada per l’Associació de Geganters del Passeig Torroja i Club Maginet, que forma part de la programació Sant Magí Familiar. Els gegants es plantaran a les 17:30h a la Rambla Nova, al tram del Balcó del Mediterrani. La cercavila començarà a les 18:30h. L’itinerari es pot consultar en aquest enllaç. A la trobada hi participaran un total de 85 gegants de Catalunya, Espanya i França, que vindran acompanyats d’un miler de geganters i geganteres. També dissabte tindrà lloc, a les 19:45h al carrer Portal del Carro, el Ball Pla de Sant Magí de Tarragona, a càrrec de l’Esbart Dansaire.  Diumenge, 13 d’agost, a les 22h, a la gespa de l’Anella Mediterrània es farà una sessió de cinema a la fresca. Es projectarà el film Historias para no contar. Dilluns, 14 d’agost, a les 19:30h, a la plaça de les Cols, es farà el concert ‘Les músiques del concurs’. Les gralles i timbals dels Xiquets de Tarragona es reuniran per recordar la banda sonora del darrer Concurs de Castells.

Alhora, durant tot el cap de setmana, hi haurà diversos actes en marc La Imaginada i el Sant Magí Street Food. Es pot consultar la programació completa de Sant Magí aquí.