T.E.
10/09/2021

Maximum Pàdel Tour i el Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona han firmat un acord per organitzar de manera conjunta el I Torneig Intercol·legial de Pàdel Tarragona, que es jugarà del 18 al 24 d’octubre de 2021 al Padelnou Club Hospitalet de l’Infant.

 

Joan Bel, director de Maximum Padel Tour, i Antoni Escarré, degà del Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona

 

A més del Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona, els col·legis professionals participants són: Col·legi de l’Advocacia de Tarragona, Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa, Col·legi Oficial d’Infermes i Infermers de Tarragona, Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, Col·legi Oficial de Graduats Socials de Tarragona, Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona i el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de les Terres de l’Ebre.

Per poder participar, cal que almenys un dels dos jugadors que formin la parella estigui col·legiat en algun dels col·legis adscrits al torneig. Les inscripcions s’hauran de dur a terme a través de la pàgina: www.maximumpadeltour.com.