El sopar de maridatge serà el darrer diumenge de maig.

El celler prioratí Clos Galena i l’empresa Tòfona de la Conca organitzaran una experiència i a domicili el darrer diumenge de maig. Un maridatge de selecció de vins de Clos Galena -amb el reconegut Formiga de Vellut servit al sopar dels Premis Nobel 2017- i l’espectacular tòfona de la Conca de Barberà.

Fruit de la situació extraordinària que estem vivint, Clos Galena i Tòfona de la Conca brinden l’oportunitat a qui vulgui gaudir, des del sofà de casa, d’una de les cites clàssiques de l’enoturisme al Domini de la Cartoixa: tast de vins i degustació de productes elaborats amb exquisida tòfona.

Els participants que desitgin ser partícips d’aquesta gastronòmica iniciativa han de fer la comanda de l’experiència ‘Vi i Tòfona’ al Celler Clos Galena. Aquesta consisteix en tres vins, Formiga de seda 2019 DOQ Priorat blanc ecològic, Formiga de vellut 2017 DOQ Priorat negre ecològic i Galena 2016 DOQ Priorat negre ecològic. Aquests vins es maridaran amb excel·lents productes de Tòfona de la Conca com són l’oli de tòfona, formatge curat de tòfona i risotto de ceps de tòfona.