T.E.
11/10/2021

El projecte guanyador rebrà una dotació econòmica de 1.500 euros.

El Consell Comarcal del Baix Ebre i Baix Ebre Innova SL han convocat el Premi Emprenedoria 2021, segons informa el Setmanari L’Ebre. Es tracta d’un guardó destinat a reconèixer la iniciativa emprenedora i la innovació de les noves empreses ubicades al Baix Ebre per la seva contribució al desenvolupament socioeconòmic del territori i a la creació de llocs de treball. Les sol·licituds es podran enviar fins al 30 de novembre i només es poden presentar projectes que hagin iniciat l’activitat a partir del 16 de novembre del 2020 fins al 15 de novembre d’enguany.

Xavier Faura, president del Consell Comarcal del Baix Ebre, ha manifestat que «amb aquest premi d’emprenedoria pretenem potenciar les oportunitats de negoci a la comarca i també reconèixer l’esforç d’adaptació dels autònoms i empreses al nou context socioeconòmic derivat de la pandèmia”, tal com recull el Setmanari L’Ebre.

El projecte guanyador rebrà una dotació econòmica de 1.500 euros i la cessió durant un any dels espais comuns del Viver d’Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova. També rebrà l’assessorament tècnic i el suport logístic dels tècnics del Viver. A més, el jurat valorarà la possibilitat de concedir un accèssit, que consistirà en la cessió durant un any dels espais comuns de Baix Ebre Innova.

Podeu consultar tota la informació i presentar la vostra sol·licitud a www.baixebre.cat