T.E.
11/10/2021

L’objectiu de GotoUP és aportar els coneixements pràctics necessaris per aprofitar les oportunitats derivades del comerç internacional.

Les Cambres de Comerç de Reus i Tortosa posen a disposició de les empreses de la seva demarcació la plataforma de formació online GotoUP de TLC (Torrents Law&Customs) amb continguts relatius en l’àmbit duaner i el comerç internacional amb l’objectiu d’impulsar i consolidar la internacionalització de les empreses. L’aplicació disposa de diferents UPs (cursos) en comerç internacional que tracten àmbit com: classificació aranzelària, Incoterms, mostres comercials, operacions triangulars, controls duaners, etc.

L’objectiu del GotoUP és aportar els coneixements pràctics necessaris per aprofitar les oportunitats derivades del comerç internacional, fent front a la incertesa mitjançant la planificació i anticipació dels moviments operatius i duaners, així com aportar les pautes per optimitzar els processos empresarials i obtenir major competitivitat i sostenibilitat del seus recursos. La plataforma de formació està pensada per empreses amb l’activitat internacionalitzada o en vies d’internacionalització i que tenen interès a conèixer de manera senzilla i pràctica quines són les principals àrees de el comerç internacional, així com conèixer les claus per fomentar la seva competitiva, créixer i adaptar-se al context dinàmic i hiperconnectat que caracteritza la globalització.

Les empreses que ho vulguin podran gaudir de diversos cursos, en una plataforma que prima la qualitat de la formació, la flexibilitat en l’aprenentatge amb un ritme personalitzat, ja que els usuaris podran adquirir nous coneixements relatius al comerç internacional en qualsevol dispositiu, moment i lloc, i en material de suport addicional, fòrum amb Networking i suport dels tutors. A més, aquesta formació es complementarà amb continguts addicionals a través de sessions en viu i en directe amb els tutors.

Les sessions seran conduïdes per Marta Torrents, advocada i representant duanera, Directora de TLC qui, a través del seu equip, ha dissenyat aquesta plataforma de formació i el seu contingut. Tanmateix, els usuaris també podran accedir a informació d’interès que cedeixin les Cambres.