T.E.
11/12/2019

El celler Clos Galena va presentar el passat 4 de desembre el projecte  Art, Vi i Territori i l’edició especial de vins Secrets de Casa Navàs, a l’Hotel Sant Regis de Xangai. L’acte va comptar amb més de 170 assistents, entre ells hi havia els representants de la societat i el govern xinès.

Clos Galena exporta els seus vins des de fa molts anys a Xina. Enguany ha escollit la imatge de Casa Navàs per fer aquesta presentació internacional, perquè el públic oriental està molt interessat en el modernisme. Casa Navàs, situada a Reus i obra de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner, és una de les cases modernistes més importants d’Europa.  El vi que es va presentar porta per nom ‘Secrets de Casa Navàs’. La caixa d’aquest vi és un objecte pintat per l’artista Josep Moscardó.

Un moment de la presentació del vi a Xangai.

L’acte va tenir molt bona acceptació entre la comunitat xinesa. Representants del govern xinès, Ms. Huang Caidi i Mr.He Dongbin; el President d’Empresaris de Shanghai; la directora del Purple Poe Galklery, Julia Mao; el director del Mao Space, Peter Zhao; el director del How Museum, LIQI Zhang; , el director de la galeria AIKE, Huang Wang;   representants de l’Art Museum, Zoie chi i Syang Liu; el director del Museu Modernista de Shanghai i artistes i col•leccionistes  del món de l’art, influencers culturals, sommeliers i amants del món del vi són algunes de les personalitats que hi van assistir.

Tampoc hi van faltar representants nacional com representants del consolat espanyol, de l’Institut Cervantes, Salvador Marinaro;  de l’ICEX, Ismael Pérez; la directora de cultura i exposicions de Casa Àsia, Menene Grao; la directora del Club Internacional de Premsa, Elisa Loncan; el director general de l’hotel Sant Regis, Javier Albar i la regidora de promoció de la ciutat de Reus, Montserrat Caelles entre d’altres.