T.E.
12/04/2023

Presentació de les jornades

Vila-seca ha presentat avui una ruta de degustació gourmet que donarà el tret de sortida el proper dijous 20 d’abril. Dgusta Vila-seca es presenta com unes jornades gastronòmiques que, organitzades per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Vila-seca-La Pineda, el Patronat Municipal de Turisme i l’Ajuntament de Vila-seca, comptaran amb la participació d’un total de 19 establiments de restauració de Vila-seca i la Pineda.

Les jornades han estat presentades per l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, juntament amb Juan Hervás, president de l’AEH Vila-seca-La Pineda. Pere Segura ha destacat la ruta Dgusta com a trampolí “per a projectar Vila-seca en el món de la gastronomia i així pugui esdevenir un referent culinari, també, per a les ciutats del voltant”. Per la seva banda, Juan Hervás, ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament i el Patronat de Turisme, afegint que “comptem amb una gastronomia excel·lent; és per això que volem demostrar-ho i sumar per Vila-seca i la nostra gastronomia, donant-li la seva pròpia identitat”.

Les degustacions i maridatges se serviran cada dijous al vespre (a partir del 20 d’abril) i tindran un cost de 6 euros. Es preveu que siguin unes jornades de continuïtat al llarg de l’any, tot i que faran un petit parèntesi a l’estiu per atendre les demandes de la temporada alta.