T.E.
13/02/2024

Lux Fundació arriba a l’Auditori Josep Carreras el proper divendres 16 de febrer a les 8 del vespre, amb la interpretació de diverses obres d’Antonio Vivaldi, Benedetto Marcello i Arcangelo Corelli.

Santi Mirón, viola de gamba; Guillermo Turina, violoncel i Eva del Campo, clavicèmbal, faran un homenatge als tres compositors que, tant en l’àmbit compositiu com interpretatiu, van generar un veritable impacte internacional per la manera de concebre la música per tota l’Europa del segle XVIII.

Nombroses edicions i transcripcions de les seves obres van aparèixer per tot el continent. Fins i tot, el mateix Johann Sebastian Bach va transcriure obres i estil d’aquests tres genis barrocs de qui podrem sentir algun exemple. En definitiva Bach va retre un veritable homenatge a aquests tres pilars de la història de la música tal com farà el públic del Josep Carreras amb la celebració d’aquest concert.

Les entrades tenen un cost de 15 euros i es poden adquirir al web https://entrades.vila-seca.cat i al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert.