T.E.
13/07/2021

Les reformes van començar el 2019 i s’han acabat mentre els hotels estaven tancats a causa de la pandèmia.

La cadena hotelera Best Hotels, que actualment gestiona 37 hotels entre Espanya, Andorra i la República Dominicana i més de 12.000 habitacions, ha culminat durant aquest 2021 el seu pla estratègic per a la millora de la qualitat dels seus establiments de la Costa Daurada. Així, en els últims 6 anys, ha reformat integralment tots els hotels i les més de 4.000 habitacions d’aquesta destinació, incrementant i millorant tots els serveis.

Els dos últims hotels que s’han renovat integralment han estat Best Sol d’Or i Best Mediterráneo, tots dos situats a Salou. Els dos hotels van iniciar les reformes a finals de 2019 i s’han dut a terme durant tot el 2020 i inicis del 2021 mentre estaven tancats a causa de la pandèmia. Ara, els hotels ja han reobert; així, el dia 2 de juliol ho va fer el Best Mediterráneo i el 9 de juliol el Best Sol d’Or.

Best Sol d’Or, amb parc aquàtic i davant de la platja

El Best Sol d’Or, situat a 50 metres de la platja del Racó (La Pineda), el 2019 va incorporar una nova piscina tipus Splash tematitzada amb tobogans. Aquest any ha estat el torn per a la renovació integral de l’hotel, on destaca la reforma de totes les habitacions integrant un nou sistema de climatització i un complet i ampli bany. A més, també s’han reformat totes les zones comunes. Pel que fa a la gastronomia, l’hotel ofereix un nou restaurant de bufet amb cuina en viu.

Best Mediterráneo, al centre turístic de Salou

El Best Mediterráneo, situat en una de les zones més cèntriques de Salou, ha culminat una renovació integral que inclou la creació de nous espais per als més joves i destaca pel seu ampli solàrium, la zona enjardinada amb pins i la piscina per a adults i nens. Les habitacions també s’han renovat i s’han equipat amb mobiliari nou, a més d’un sistema de climatització i bany complet. L’hotel també estrena un nou espai gastronòmic: un restaurant de bufet amb cuina en viu a base de menjar nacional i internacional.

Joan Alcubilla, director general corporatiu de Best Hotels afirma que «la Costa Daurada és la nostra principal destinació, aquí vam néixer i hem crescut. Tenim el ferm compromís per millorar i ampliar la qualitat dels nostres hotels i, conseqüentment, de les destinacions de Salou, Cambrils i Vila-seca, la Pineda. Actualment, ens posicionem com la companyia líder en el nombre d’establiments a la zona, amb un total de 12 hotels i un bloc d’apartaments».

D’aquests 13 establiments a la Costa Daurada, actualment Best Hotels ja té confirmada l’obertura d’11 d’ells. L’obertura dels dos últims establiments segons Alcubilla «està a l’espera de l’evolució de la demanda internacional, sobretot, del mercat britànic». Pel que fa a la resta d’hotels de la companyia, fins al moment, Best Hotels ja ha obert o té data prevista confirmada per 34 dels 37 hotels que gestiona actualment.