T.E.
13/09/2019

Les Festes en honor a la Mare de Déu de Misericòrdia escalfen motors amb un dels primers actes previstos i més esperats que és el repartiment del programa d’actes. Aquest divendres 13 de setembre, a les 18:00 h, i des del barri del Carrilet, el Xiquet i la Xiqueta de Reus, acompanyats pel Campi, viatjaran en cotxes d’època fins a la plaça del Mercadal tot repartint el programa de festes.

Precisament el programa ha viscut dues modificacions importants des que es va presentar als mitjans que són, per un costat, el canvi horari del concert jove de Misericòrdia. Serà el dia 20 de setembre, a partir de les 22:00 h, a la plaça de la Llibertat i estarà protagonitzat pels grups Roba Estesa i Doctor Prats. Inicialment el concert s’havia anunciat a les 21:00 h però a causa de l’ajustament horari amb les altres activitats programades s’ha decidit retrassar l’inici musical.

D’altra banda, s’ha cancel·lat l’acte anomenat «Tarda d’ales» previst per a la tarda del 28 de setembre, a les 18:00 h, a la plaça d’Anton Borrell.

APP Reus City
Des d’avui mateix s’ha posat en marxa l’APP Reus City dedicada a les Festes de Misericòrdia i que permetrà tenir tota la informació al dia del programa d’actes.

Subscripció gratuïta Tarragona empresarial

Subscripció gratuïta Tarragona empresarial

 

Si és del seu ineterès, dos cops per setmana li enviem la nostra newsletter amb les notícies més destacades d'economia i empresa del territori.

S'ha subscrit correctament a la nostra newsletter.