T.E

13/09/22

El programa inclou espectacles del Festival Accents, Escena Teatre i la 5a Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic

 

El Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils i l’Associació Coral Verge del Camí han presentat el programa de tardor del Cicle de Concerts de la Cripta de l’Ermita. La nova temporada està formada per un total de vuit propostes musicals que s’oferiran entre el 25 de setembre del 2022 i el 29 de gener del 2023.   

La programació s’inaugurarà amb un concert de piano a quatre a mans a càrrec de Josep Maria Gironell i Àngel Puig i, com és habitual, dona cabuda a una àmplia varietat d’estils i músiques amb la voluntat d’arribar a tots els públics. Entre altres actuacions, el cartell musical també inclou tres concerts del Festival Accents, un homenatge a Guillermina Motta d’Escena Teatre, i dues activitats vinculades a la 5a Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic.  

Tots els concerts tindran lloc a la Cripta de l’Ermita excepte el concert maridatge amb vins de la DO Catalunya i olis de la DOP Siurana del 4 de novembre, que es traslladarà al Centre Cultural. Les entrades es poden comprar per internet a través de la plataforma www.codetickets.com.  

La programació  

El primer espectacle de la programació serà “Piano a quatre mans: un món d’emocions” del Piano Duo Gironell-Puig el 25 de setembre a les 19 hores. El cicle continuarà el 9 d’octubre amb el concert “Viatge d’anada i tornada”, on conviuen el virtuosisme de la violinista Olvido Lanza i el pianista Juan Esteban Cuacci.  

La primera actuació del Festival Accents arribarà a la Cripta el diumenge 23 d’octubre amb el músic reusenc Joan Masdéu, que presentarà el seu cinquè disc en solitari, “Els dies que vindran”.  

Seguint amb el Festival Accents, el diumenge 13 de novembre, tres dones artistes compartiran el flamenc amb l’espectacle “NEO”, que combina el ball de Carmen Muñoz, la guitarra d’Isabelle Laudenbach i la veu de Cristina López.  

El diumenge 20 de novembre, la Coral Verge del Camí presentarà el COR ITZI, que ha preparat una “Amanida Catalana” feta amb productes de proximitat, cuinada amb amor i afecte, amb cançons d’ara i sempre, respectant la cultura i les tradicions de casa nostra i d’arreu dels Països Catalans.  

El 7 de desembre a les 20 hores Escena Teatre presentarà “GUILLERMOTA”, un concert íntim de cançons de la Guillermina Motta a càrrec de Jordi Vidal (que ha rebut el Premi de la crítica 2022 a Millor Actor Musical) acompanyat de Jordi Cornudella al piano.  

La Coral Verge del Camí oferirà el seu concert de Nadal a l’Ermita el 18 de desembre per donar la benvinguda de les festes nadalenques amb música, tradició i alegria.   

Finalment, l’espectacle “Sommeliers”, programat en el marc de la 5a Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic, tancarà el cicle el diumenge 29 de gener a les 19 hores. Es tracta del tercer treball de cinc dones -veu, violí, cello, piano i clarinet- que presenten un recull de temes propis titulat “Per dins i per fora”.  

La programació musical de tardor també arribarà enguany al Centre Cultural, que el 4 de novembre a les 20 hores acollirà el concert d’Anna Amigó, programat dins del Festival Accents. L’actuació, vinculada a la Biennal d’Art Gastronòmic, anirà acompanyada d’un tast de vins DO Catalunya i olis DOP Siurana.  El Cançoner R-evolucionat és a la vegada un espectacle d’evolució musical i revolució femenina, amb cançons extretes del cançoner popular català, per a ser escoltat amb tots el sentits.  

Per a més informació contactar amb el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils 977 36 84 84  o al web www.cambrils.cat. La programació també es pot seguir al https://www.facebook.com/cambrilscultura/ i a les xarxes socials twitter i instagram @CambrilsCultura.