T.E.
13/10/2022

La proposta permet gaudir d’una degustació de ‘platillo’ i copa a vuit restaurants de la ciutat cada dijous.

Avui dijous s’inicia els Tastets de Tarragona, una ruta gastronòmica organitzada per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona Ciutat i Raventós Codorniu amb la col·laboració del Patronat Municipal de Turisme. Amb l’objectiu de dinamitzar i potenciar la gastronomia de la ciutat, vuit establiments tarragonins serviran platillos maridats amb vins i caves Raventós Codorniu a un preu de 6 € cada dijous a partir de les 19.30 h (horari condicionat per l’obertura de cada establiment).

Com a promoció, totes les persones que completin el passaport que trobaran als establiments participants, rebran una ampolla prèmium de regal. Per completar el passaport, cal haver degustat les vuit propostes dels restaurants. Els establiments participants són: Continental (Pl. de la Font, 35), Restaurant Sentits (Pl. de la Font, 25), Donosti (Pl. de la Font, 16), La Morada (Cuirateries, 20), Tabularium (Pl. del Fòrum, 6), Merceria 34 (Merceria, 34), Casa Balcells (Pla de la Seu, 5) i Gure Toki (Pl. del Rei, 4).

Els restaurants protagonistes, les propostes setmanals, l’actualitat i les novetats de Tastets de Tarragona es podran consultar a la pàgina de Facebook i a l’Instagram @tastetsdetarragona.