T.E.
14/01/2020

IQOXE ha fet una inversió addicional de més de 27 milions d’euros, amb la finalitat de renovar i optimitzar totes les seves instal·lacions.

Industrias Químicas del Óxido de Etileno (IQOXE) ha atès fins ara prop de 200 reclamacions per un valor conjunt de més de 2,8 milions d’euros.

També s’està donant resposta a aquells veïns i veïnes que no tenien assegurança particular, o bé que han tingut problemes amb les seves asseguradores, segons informa la companyia en un comunicat.

Per altra banda, arran de l’accident que va tenir lloc el passat 14 de gener de 2020, IQOXE va iniciar un intens procés de reconstrucció de les seves instal·lacions. Una tasca per a la qual ha compromès una inversió addicional de més de 27 milions d’euros, amb la finalitat de renovar i optimitzar totes les seves instal·lacions per, d’aquesta manera, poder mantenir la producció al polígon petroquímic del Camp de Tarragona.

«La inversió realitzada i prevista en la millora, renovació i reconstrucció de les nostres instal·lacions, així com en l’aplicació d’energies renovables i aplicacions per minimitzar el nostre impacte sobre el medi ambient, reiteren un cop més el compromís d’IQOXE amb els seus treballadors i el territori a través de la reinversió en nous projectes industrials al Polígon Petroquímic de Tarragona», assegura en una nota enviada als mitjans el director general adjunt d’IQOXE, Javier de Benito.