T.E.
13/05/2020

L’empresa ha decidit ampliar el termini de pagament fins a sis mesos de totes les compres que es realitzin fins el 31 d’agost,

Borges dóna un pas més en matèria de Responsabilitat Social Corporativa amb la finalitat de minimitzar les series dificultats per les que passa el sector de l’hostaleria, bars i restauració, com a conseqüència de la paralització de l’activitat, que afecta directament a la supervivència de milers de negocis. L’acció es concentra en un pla per la reactivació del canal HORECA, que viu una gran incertesa i presenta seriosos dubtes sobre la viabilitat a curt i mig termini posant en risc milions de llocs de treball.

El pla d’actuació de Borges està focalitzat en aquells segments en els que és urgent actuar amb decisió i rapidesa: l’econòmic, el comercial i el formatiu.  La Companyia ofereix, des d’avui, ampliar el termini de pagament fins a sis mesos de totes les compres que es realitzin des del maig i el 31 d’agost, amb la finalitat d’incentivar la campanya d’estiu i minimitzar la pressió econòmica del sector per la seva falta de liquiditat. D’aquesta manera, contribueix a aplanar el camí cap a la normalitat i la reobertura, especialment en els primers mesos que són els que suposen majors dificultats.

A més, el Grup, a través de les seves Marques – Borges, Capricho Andaluz, Ortalli, Star, Castillo Andaluz i Cosecha – posa a disposició del sector, de manera gratuïta, cinc milions d’envasos d’un sol ús per optimitzar el consum d’olis i vinagres. Els envasos monodosis requereixen una mínima manipulació, augmentat la seguretat alimentaria i disminuint les possibilitats de transmissió del coronavirus, vers a altres envasos que passen d’unes mans a les altres multiplicant les possibilitats del contagi. A més, a l’estar fabricades amb materials reciclats contribueixen a la conservació del medi ambient i constitueixen una posta per la sostenibilitat.

Paral·lelament, Borges posa a disposició del sector un pla especial de formació i assessoria, impartit pels millors especialistes, focalitzat en incrementar la seguretat alimentaria per contribuir a la reactivació de les seves vendes.