T.E.
14/05/2020

La darrera edició de la Reus viu el vi va assolir xifres de rècord en assistència

La Cambra de Comerç, d’acord amb l’Agència Reus Promoció, ha decidit suspendre l’edició 2020 de la Reus Viu el Vi. La situació d’excepcionalitat que viu el país, i la necessitat de prioritzar esforços i recursos per atendre les necessitats de les empreses, és al darrera d’aquesta decisió que, segons l’organització, es pren per responsabilitat atenent la dimensió de la crisi provocada per la Covid19 i les incerteses que planen a l’hora d’organitzar un esdeveniment d’aquesta magnitud que concentra un número elevadíssim de persones.

Tot i així, des de la Cambra, i sempre en funció de com evolucioni la pandèmia, no es descarta la realització d’un acte de promoció de les Denominacions d’Origen del vi pel darrer trimestre de l’any. La situació dels cellers de l’àmbit territorial, molts dels quals han vist minvades sensiblement les seves vendes a conseqüència del tancament forçat del sector de la restauració, fa necessari articular iniciatives que serveixin per confortar a les empreses del sector en un moment de tanta transcendència.

En aquest sentit, el president de la Cambra, Jordi Just, reitera que “no tanquem la porta a organitzar un acte de promoció que es dimensionarà en funció de la situació en la que ens trobem”. Just té clar que “no servei de res dir que farem la fira a l’octubre quan ningú sap quines condicions viurem per celebrar-la de manera adequada”. El president de la Cambra insisteix que “caldrà seguir atents a com evolucioni la pandèmia i ser àgils per articular un operatiu que pugui donar resposta a la necessitat que ja tenen, ara mateix, molts cellers, com és la d’incrementar unes vendes que s’han vist afectades per la situació que travessem”.