T.E.

14/08/2023

L’objectiu és augmentar les possibilitats de trobar feina o millorar la situació laboral de les persones que atén el Dispositiu d’Inserció Sociolaboral del Ribera d’Ebre VIVA.

Ribera d’Ebre VIVA posa en marxa un nou projecte per enfortir els recursos i les capacitats de les empreses de la comarca. Segons informa el Setmanari l’Ebre, l’objectiu és implantar un nou model de gestió dels recursos humans que situï a les persones, i concretament els seus coneixements, habilitats, motivacions, aptituds i actituds, en el centre de la seva activitat, millorant les competències de tot l’equip i els resultats empresarials, alineant els projectes de vida dels seus treballadors amb la missió, visió i valors de l’empresa. I, per extensió, del territori, en un moment crucial per a la dinamització econòmica de la Ribera d’Ebre amb la imminent arribada dels Fons de Transició Nuclear.

La clau és aconseguir la màxima implicació. La nova metodologia amb la qual treballarà el Ribera d’Ebre VIVA vol enfortir la col·laboració entre els diferents actors del territori per millorar l’activitat de les organitzacions riberenques, aprofitant els factors de competitivitat actuals i donant resposta als reptes de futur amb més garanties d’èxit. D’aquesta manera també es pretén augmentar les possibilitats de trobar feina o millorar la situació laboral de les persones que atén el Dispositiu d’Inserció Sociolaboral del Ribera d’Ebre VIVA, un servei d’orientació laboral que cada any atén més de 200 persones que volen viure i treballar als pobles de la comarca, assolint els seus objectius professionals.

Tal com explica el mitjà, a partir de setembre es contactarà amb les empreses per conèixer la seva situació i evolució i se’ls convidarà a participar en una activitat conjunta per compartir les seves necessitats, recollir la seva opinió i així, finalment, presentar les eines idònies per donar suport al teixit empresarial i a la població en aquesta etapa de transició postnuclear, on la flexibilitat i la capacitat de resposta davant els canvis poden ser determinants per mantenir l’activitat.