T.E.
14/10/2019

Una empresa de Reus vinculada al portal web Esquiades.com ha presentat una oferta per adquirir la major part del Resort de Boí Taüll, en concret els hotels Taüll i Romànic i els apartaments La Solana, situats al Pla de l’Ermita.

L’oferta presentada per la societat vinculada al portal web de reserves turístiques Esquiades.com preveu una aportació de 250.000 euros per a l’adquisició dels dos hotels i del bloc d’apartaments i, a més, l’empresa també es faria càrrec dels dos milions d’euros de deute amb la Seguretat Social i dels 53 treballadors de la plantilla dels establiments turístics. Es tracta de l’única oferta presentada al procés concursal, motiu pel qual tot apunta que en els pròxims dies el jutge li adjudicarà la unitat productiva amb els tres establiments turístics.

La voluntat de l’empresa és anar invertint els pròxims anys en la reforma i la millora d’aquests establiments turístics (foto quierohotel).

L’oferta d’aquesta empresa de Reus és la única que s’ha formalitzat per adquirir els actius i, tot apunta, que en els pròxims dies el jutge li acabarà adjudicant els establiments hotelers, segons apunten diversos mitjans. El primer tinent alcalde de l’Ajuntament de la Vall de Boí, Nil Montsó, considera que l’empresa compta amb una «solvència» acreditada de gestió donat que ja disposa d’un hotel al mateix ressort de Boí Taüll. Montsó ha explicat que es tracta d’una bona notícia per als treballadors, que mantindran els seus llocs de feina, i per tota la comarca. La continuïtat d’aquest complex és «important» per a l’economia de la comarca, ha dit Montsó.