T.E.
15/01/2020

Els treballadors de l’empresa Asfaltos Españoles, SA, coneguda com ASESA, han col·laborat amb l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral (APPC) La Muntanyeta amb una aportació econòmica, per segon any consecutiu. Aquest donatiu és el resultat de la iniciativa Teaming a la que s’han sumat els professionals, que consisteix en aportar un euro mensual de la seva nòmina a una causa solidària. A més d’aquesta aportació, l’empresa ha aportat una quantitat equivalent al total de la recaptació realitzada pels seus treballadors.

Al mateix temps, i com a novetat d’enguany, els professionals d’ASESA han col·laborat amb els més petits de l’entitat, amb l’entrega de joguines i altre material didàctic i educatiu que serà utilitzat a les aules de l’Escola. Aquesta és una iniciativa dels treballadors que, aprofitant les festes nadalenques, han volgut obsequiar els infants amb paràlisi cerebral.

A més d’una aportació econòmica, també s’ha fet entrega de joguines per als infants amb paràlisi cerebral

Aquest dilluns, Montserrat Vallverdú, directora general d’ASESA, i Jordi Trillas, com a representant dels treballadors, han visitat les instal·lacions de La Muntanyeta i han fet entrega de totes dues aportacions. La presidenta de l’APPC, Rosa Maria Rizo, els ha acompanyat durant la seva estada al centre per agrair-los la iniciativa.

L’aportació realitzada per ASESA es destinarà a activitats i teràpies que tenen com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral. A l’APPC s’hi atenen més d’un centenar de persones amb pluridiscapacitat, i les col·laboracions com aquesta permeten desenvolupar programes de millora del seu estat de salut, físic i emocional.